Her er referat fra Riks-

Her er referat fra Riks-V5 Bjerke 27.01.99:

TRØNDESISUEN FORNEKTER SEG IKKE

Til tross for dødens underveis var det likevel Ånøypia som enkelt stakk av med seieren i V5-2. På oppløpet hadde hun tidlig grepet, og da Sina feilet på innsiden ble seieren lett.

Jeg har kjørt bare et løp på Bjerke. Derfor var det moro at jeg vant i dag. Merra var kjempeflink. Jeg prøvde å kjøre for tet, men Eggen sa han ville sitte der. Dermed var det bare å sette seg rolig til utenfor ham. Den siste runden økte vi farten suksessivt slik at ikke tilleggshestene skulle få noe gratis. Hun koblet tidlig grepet, og hadde vunnet uansett om Sina hadde holdt seg på beina eller ikke. Hun er best når hun er med der framme med en gang, og hun scorer mye på sin startraskhet. I dag var nok også eieren fornøyd. Til daglig studerer jeg på Trondheim Økonomihøyskole, men har trav som hobby utenom. Dessuten har jeg vært så heldig å få kjøre Ånøypia, avslutter Thomas Mjøen Meland etter sin første seier på landets hovedbane. Det er vi som er heldig som har fått Thomas som kusk, skyter en svært fonøyd eier inn.

Studenten og amatøren Thomas Mjøen Meland tok den lange turen fra Trøndelag til Bjerke med Ånøypia. Tross dødens kontrollerte Meland inn til sin første sier med 5. valget.

Tilbake